Joi, Septembrie 29, 2011, 11:48 AM 

...despre zbor
     media: 4.83 din 6 voturi

...se spune că atunci când iubeşti...zbori...de fericire...zbori printre sentimente...săruturi...nori de dor...curcubee de poezie..te iei la întrecere cu îngerii...ceva mirific şi fără de sfârşit...
Dar nimeni nu-ţi spune că dacă zbori prea aproape de focul iubirii,aripile se topesc şi te prăbuşeşti ca un Icar modern, în realitatea amară a vieţii.
Şi vrei din nou să zbori..şi închizi ochii,te agiţi şi dai din mâini şi crezi că zbori din nou..dar este numai un dans grotesc..nu te ridici nici un milimetru...lumea trece pe lângă tine şi zâmbeşte ironic în timp ce tu dai din mâini ca o marionetă stricată..
Cineva te vede de sus,se opreşte din zborul ei şi îţi întinde o mână..vrea să te ajute să zbori din nou...
Întinzi şi tu mâna..încerci să te ridici..dar nu poţi...
Seara te prinde singur...tot pe pământ..te uiţi la un fluture de noapte care zboară fericit spre un felinar agăţat de un stâlp.
Şi atunci realizezi de ce nu mai poţi zbura...
Nu mai ai aripi.

Luni, Septembrie 26, 2011, 01:41 PM 

SINGURATATE...
     media: 4.83 din 6 voturi

Câteodată, te retragi în singurătatea ta, să uiţi puţin de necazuri,cotidian,sau atunci când trebuie să iei o decizie...crezi că e bine acolo..singur...linişte..roz...fluturaşi coloraţi care zboară peste un câmp de maci....Te-ai mai liniştit...crezi că iei o decizie bună, în egoismul tău nevinovat şi revii în realitate...şi constaţi că necazurile,problemele şi mai ales ``prietenii``tăi...s-au înmulţit şi numai ai loc să înoţi printre ele.Nu ştii ce să faci, te sperii şi te retragi din nou în singurătate...Şi nu mai este roz...gri...ceaţă...frică...nu mai găseşti nici ieşirea...pereţi reci...frig...Vezi o lumină şi fugi sprea ea...este o amintire mai veche..şi intri în ea...aici este cald şi bine..emoţii plăcute, simţi iubirea cum te înconjoară şi nu mai vrei să pleci de acolo...Amintirea se topeşte încet şi te trezeşti pe o stradă întunecoasă, frig...oameni pe care nu-i cunoşti, dau peste tine, pentru că mergi dezorientat...Un vânt rece bate din faţă...Ţi-e frig şi frică...Crezi că eşti din nou în singurătatea ta...NU....Eşti în realitate..şi singur.

Joi, Septembrie 15, 2011, 10:51 AM 

Despre IUBIRE...
     media: 4.80 din 5 voturi

Unii spun că iubirea este un trandafir roşu...îl miroşi,îl săruţi cu privirea..dar dacă vrei să-l strângi la piept..îţi agăţi sufletul de ţepii lui...Alţii cred că iubirea este un mod de a călătorii între suflete..Octavian Paler spunea că iubirea este o stare absolută a universului...dar omul de abia a ajuns pe lună...sau nu...şi cum universul este fără sfârşit...sau nu...
Problema este că iubirea, astăzi..a ajuns un stereotip...cea mai scurtă cale de a ajunge la sex..sau la a rezolva o problema materială..A dispărut emoţia primului sărut, timiditatea dăruirii prmei flori....romantismul şi vinovăţia primei atingeri...
Azi, sărim de pe mess direct în pat cu prima ocazie, pe care o postăm apoi pe facebook şi spunem că am iubit...şi dai şi like...
Alţii nici nu ştiu ce înseamna iubirea...ei cred, că a iubi, înseamnă să fie ei iubiţi...
Ei cred că iubesc atunci când îşi cumpără ceva frumos din mall...sau când le intră salariul în cont...sau când la terasă fac cinste la toti prieteniii..
Iubirea e goală.O manea...un fruct plin de E-uri,toxic....un abces dentar.
Iubirea a fost...Iubirea trebuie reinventată....sau nu..

Vineri, Septembrie 2, 2011, 10:48 AM 

Sfarsitul Lumii?
     media: 5.00 din 5 voturi

Am ajuns sa nu ne mai pese de viitor...de ce o sa se intâmple mâine...lâncezim plăcut în mirosuri fetide emanate de televizoare,calculatoare...am devenit imuni la suferinţa din jur a semenilor noştri...trecem nepăsători pe lângă o floare...ne consolăm că ,,asta e,, sau ,,aşa a vrut Dumnezeu,, deşi ne rugăm la El, numai atunci când dăm de greu sau ne e frică...plutim ca o sticlă PET fără direcţie, pe un râu poluat şi ne păcălim că de fapt noi înotăm...Cam asta este tendinţa generală...Există şi excepţii...Cei ce ne conduc...Ei ne menţin în starea asta de letargie impusă...Oferă pâine şi circ...Când nu primeşti porţia de pâine,îţi oferă un mic scandal,condimentat cu o mondenitate, asezonat cu o nuntă a secolului, iar tu uiţi că ţi-e foame...Uiţi cine eşti...Uiţi să te uiţi la o floare.Uiţi că EŞTI TU...Nu uiţi însă să spui resemnat..,,aşa a vrut Dumnezeu,,.
Cautare


Tag Cloud

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele insemnari

Linkuri

Ultimele poze

Blog Status

Vizitatori:48.158
Insemnari:36
Comentarii:27

Arhiva

  • toateBlogurile.ro
    Map
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare