Marti, Ianuarie 24, 2012, 12:17 PM 

ALB...
     media: 5.00 din 4 voturi

...Şi pentru că tot venea aniversarea zilei mele de naştere...am făcut o aroganţă şi am plecat solitar pe munte...acasă am lăsat un bilet în care mi-am cerut scuze pentru gest şi m-am băgat în tren cu destinaţia Buşteni.După cazare am plecat aiurea pe o cărare,prin pădure...Decor alb,o linişte surdă,zăpadă,frig...Am campat lângă un brad secular şi am comis un sacrilegiu aprinzând o ţigară...Pe rând,mi-au apărut în faţă, gânduri,amintiri,chipuri de oameni...m-a cuprins o stare de nostalgie,apoi de regret că stăteam singur,înecat în alb...am început sa-mi cer scuze faţă de toţi pe care i-am supărat,apoi am scos un baton de Mars,mi-am urat La mulţi Ani şi când să muşc din el,observ cu coada ochiului o mişcare.Am încremenit.La vreo 10 metri de mine,o căprioară superbă mă fixa curioasă.Nu se mişca de loc.Doar un abur uşor îi învăluia capul când respira.O priveam cu drag dar şi cu teamă să nu o sperii.I-am prins privirea şi mi-am dat seama ca recunoşteam ochii aceia misterioşi.Semănau cu ochii unei persoane iubite.O explozie de fericire,pentru că primeam cel mai frumos cadou de ziua mea.Privirea ei.Privirea iubitei.Secundele alea însă s-au scurs,căprioara dispăru din două salturi şi m-am trezit la realitate.Am început să simt gerul,bocancii grei.Am plecat trist de fericit.La întoarcere,în compartimentul gol de tren,slab iluminat,stăteam cu capul lipit de geam şi gândeam aiurea.Gândeam că mă întorceam din nou în viaţa gri şi anostă în care aş fi dorit sa am curajul sa traiesc viata asa cum mi-am dorit eu si nu viata pe care altii au asteptat-o de la mine.


Comentarii

  1. Toshihiro

    distractiv sa poti asa sa schimbi o cteshie ? e cool sa votezi ?Am vazut juma de clip ca n-am avut rabdare sa se incarce tot. E facut pentru pustii nehotarati, aia care oricum sunt varza la analiza si voteaza cool , de cele mai multe ori de pe pozitia gigi contra sau sa fim pe val .Morala pentru mine: intra pe votezi.ro si voteaza NU VOTEZ . oricum, sa astepte partidele sa votez eu cantareti si actori si manelisti. Cand o sa aiba specialisti ca lumea care o sa imi explice fara poliloghie ca stiu ce au de facut, cu cifre si date si pe intelesul meu de simplu camionagiu atunci o sa ii votez.Mai saturat de fetisul SCHIMBAREA, noi suntem schimbarea, alege altceva, cheia e la tine, noi suntem cu tine, ei sunt cu ei, ai nostri sunt cei mai, tu decizi, opinia ta conteaza. Suntem batrani nene, am vazut multe. Cei din clip erau cu babetica la gat si pipi in pantaloni cand unii din noi eram in Piata Universitatii si IMGB facea ordine.

  2. viagra

    Great thoughts, James. Demetria Mathews made an interesting point about desire at this year’s Marketing Clinic — let others know what you desire. Put it out there. You never know when you’ll come across someone who is in a position to help. It could be someone met casually at a mixer or community event, a colleague or coworker. Support can be empowering and can help fire your drive to see something through.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

Cautare


Tag Cloud

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele insemnari

Linkuri

Ultimele poze

Blog Status

Vizitatori:48.122
Insemnari:36
Comentarii:27

Arhiva

  • toateBlogurile.ro
    Map
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare