Vineri, Martie 30, 2012, 12:37 PM 

Întâlnirea
     media: 5.00 din 3 voturi

…zilele trecute m-am întâlnit cu mine…din mulţimea de trecători de pe stradă, m-am remarcat uşor…aveam un mers pierdut, o privire oarbă, emanam tristeţe ca un abur uşor, care se ridică atunci când, un nor rătăcit se descarcă ştrengăreşte deasupra oraşului, într-o zi toridă de vară. Am vrut să mă opresc,să stau de vorbă, la o cafea..să-mi spun că mai e pe undeva speranţă,că se mai poate face ceva,să mă mint un pic că e bine…să visăm frumos, ca pe vremuri, să-mi dau un pic de curaj….Dar, celălalt eu a trecut prin mine,fără să mă observe…a trecut ca printr-un abur uşor,care se ridică atunci când, un nor….


Comentarii

 1. Yuyi

  Ricky's out of his mind. Alan Stein is the best thing to hit the Omaha area in a long time. That downtown saditum was forced onto us by a power hungry mayor and his fellow cronies. We wanted the new park AWAY from the downtown area, where we could have room to spread out (think parking), and away from the ridiculous prices that the city of Omaha charges for every little thing. So thanks for everything Alan, have a good retirement, and congratulations to my friend Martie Cordaro, who has earned everything he's gotten, also due in part to the best staff in minor league baseball. He's the best thing for Omaha baseball since Bill Gorman. Great job Martie!

 2. health insurance

  Ricky’s out of his mind. Alan Stein is the best thing to hit the Omaha area in a long time. That downtown stadium was forced onto us by a power hungry mayor and his fellow cronies. We wanted the new park AWAY from the downtown area, where we could have room to spread out (think parking), and away from the ridiculous prices that the city of Omaha charges for every little thing. So thanks for everything Alan, have a good retirement, and congratulations to my friend Martie Cordaro, who has earned everything he’s gotten, also due in part to the best staff in minor league baseball. He’s the best thing for Omaha baseball since Bill Gorman. Great job Martie!

 3. individual health insurance plans

  Poate nu stii, dar votul nu e uninominal. E tot vot pe lista. Una la nivel national, nu la nivel de circumscriptie. Votul uninominal e dat de modul de distribuire a mandatului (independent de celelalte circumcriptii), nu de numar de candidati ai unui partid inscris pe lista. Votul se contabilizeaza de fapt de doua ori: pentru candidat si partid. Apoi in functie de procentajul national, se face repartizarea. Iar legea e atat de tembel facuta incat un vot al tau pentru un candidat il poate scoate din Parlament, nu sa-l bage. Asa ca du-te la vot si pune stampila pe Urban. Are sanse 50% sa nu intre cu un scor foarte bun ;)

 4. a auto insurance

  Asa cum am mai spus si in alta parte, ce am facut la Olimpiade are mai degraba un rol educativ si informativ pentru tinerii din publicul tinta al evenimentului.Ideea a fost ca oamenii de pe piata de comunicare sa afle de blog-uri, nu sa rezulte din acest concurs o ierarhie a valorilor in blogosfera romaneasca.Oricum, ma bucur ca acum ei pot sa invete de la niste blogg-eri foarte buni (si nu e vorba doar de Carmen si de tine). Din fericire vestea se duce repede in blogosfera.Si mersi pentru promovare.Totusi eu personal am o problema mare cu anonimitatea. Asa ca nu-mi explic cum ti-a aprobat colega mea inscrierea.O sa ma sfatuiesc si cu ea si cu ceilalti colegi, insa nu pot sa-ti garantez ca o sa ramana asa.

 5. car insurance

  Nu cred ca aici se poate spune ca e vorba de anonimitate. Nu e ca si cum m`as ascunde pe internet sau real life. Exista poze si mi`am facut si norma de "expuneri" in blogosfera .Ideea e ca nu consider necesara furnizarea adresei mele - cel putin nu in acest punct. Apreciez ideea dar totusi incercati sa stimulati competitia reala. Genul de bloguri de care am scris in postul asta practic nu au nici o sansa in fata altor bloggeri mai experimentati. Stimuland competitia reala implicit creste si calitatea blogosferei.

 6. car insurance

  Mulţumim pentru imagini, Alex!În imaginea 9446, una dintre sărbătoritele noastre este fotografiată în faţa renumitului CIFA-102, calculator realizat la Institutul de Fizică Atomică în 1964. Amuzant şi uimitor este faptul că performanţele acestui calculator echipat cu tuburi electronice şi diode semiconductoare au fost depăşite în prezent de câteva milioane de ori chiar şi de către laptopul meu vechi de câţiva ani.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

Cautare


Tag Cloud

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele insemnari

Linkuri

Ultimele poze

Blog Status

Vizitatori:48.123
Insemnari:36
Comentarii:27

Arhiva

 • toateBlogurile.ro
  Map
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare